Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11341
Назва: Вплив норм висіву гречки на проходження фенологічних фаз та тривалість міжфазних періодів
Інші назви: The influence of buckwheat sowing rates on the passage of phenological phases and the duration of interphase periods
Автори: Гніденко, Гордій Миколайович
Hnidenko, Gordiy
Панченко, Тарас Валентинович
Panchenko, Taras
Ключові слова: гречка, норми висіву, фенологічні фази, міжфазні періоди, сходи, господарська стиглість;buckwheat, sowing rates, phenological phases, interphase periods, seedlings, economic maturity
Дата публікації: 18-кві-2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гніденко Г.М. Вплив норм висіву гречки на проходження фенологічних фаз та тривалість міжфазних періодів. Новітні технології в агрономії, землеустрої та садово-парковому господарстві: Матеріали доповідей державної науково-практичної конференції студентів, 18 квітня 2019 року. Біла Церква, 2019. C. 16-17.
Короткий огляд (реферат): Серед багаточисельних культурних рослин, які вирощуються у сільськогосподарському виробництві є такі, вирощування яких завжди буде необхідним, не дивлячись на величину витрат для цього, а є ті, вирощування яких можливе за віднаходження стабільних ринків збуту, наявності стабільного попиту та стабільно високих цін. Гречка відноситься до тих культур, потреба у продукції яких буде завжди, не дивлячись на витрати на її отримання, поряд з цим вона є і ринковою культурою, що обумовлюється постійною потребою у її продукції. Особливо ця культура вигідна тим, що практично вся її продукція може ефективно використовуватися.
Опис: Among the numerous cultivated plants that are grown in agricultural production, there are those whose cultivation will always be necessary, regardless of the amount of costs for this, and there are those whose cultivation is possible if there are stable sales markets, the presence of stable demand and consistently high prices. Buckwheat belongs to those crops, the need for products of which will always be there, regardless of the costs of obtaining it, along with this, it is also a market crop, which is determined by the constant need for its products. This culture is especially advantageous in that almost all of its products can be effectively used.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11341
УДК: 635.13
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_Гніденко.pdf276,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.