Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11276
Назва: Optimization of meat carcasses cooling
Інші назви: Оптимізація охолодження м'ясних туш
Автори: Кепко, Олег Ігорович
Kepko, Oleg
Чернишок, О.
Chernyushok, O.
Федоров, Володимир Гаврилович
Fedorov, Volodymyr
Ключові слова: охолодження м'ясних туш;meat carcass cooling;вплив параметрів;impact of parameters;яловичина;beef;pork;свинина
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Chernyushok O., Fedorov V., Kepko O. Optimization of meat carcasses cooling / 8th Central European Congress on Food 2016 Food Sciens for Well-being Book of abstracts, 23-26 May 2016, Kyiv. – С.155.
Короткий огляд (реферат): Ця робота присвячена дослідженню методів оптимізації процесу охолодження м'ясних туш. Досліджено вплив різних параметрів, таких як температура, вологість та швидкість потоку повітря, на якість та тривалість охолодження м'яса. Використано різноманітні технології, включаючи вентиляцію, обертання туш та використання спеціальних холодильних установок. Результати досліджень допомагають вдосконалити процес охолодження м'яса з метою збереження його якості та продовження терміну зберігання. \ This study focuses on optimizing the cooling process of meat carcasses. The impact of various parameters such as temperature, humidity, and airflow velocity on the quality and duration of meat cooling is investigated. Various technologies are employed, including ventilation, carcass rotation, and the use of specialized refrigeration units. The results of the study help to improve the meat cooling process to maintain its quality and prolong its shelf life.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11276
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chernyushok O., Fedorov V., Kepko O. OPTIMIZATION OF MEAT CARCASSES COOLING.pdf648,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.