Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11276
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кепко, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Kepko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Чернишок, О. | - |
dc.contributor.author | Chernyushok, O. | - |
dc.contributor.author | Федоров, Володимир Гаврилович | - |
dc.contributor.author | Fedorov, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-30T06:37:33Z | - |
dc.date.available | 2024-04-30T06:37:33Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Chernyushok O., Fedorov V., Kepko O. Optimization of meat carcasses cooling / 8th Central European Congress on Food 2016 Food Sciens for Well-being Book of abstracts, 23-26 May 2016, Kyiv. – С.155. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11276 | - |
dc.description.abstract | Ця робота присвячена дослідженню методів оптимізації процесу охолодження м'ясних туш. Досліджено вплив різних параметрів, таких як температура, вологість та швидкість потоку повітря, на якість та тривалість охолодження м'яса. Використано різноманітні технології, включаючи вентиляцію, обертання туш та використання спеціальних холодильних установок. Результати досліджень допомагають вдосконалити процес охолодження м'яса з метою збереження його якості та продовження терміну зберігання. \ This study focuses on optimizing the cooling process of meat carcasses. The impact of various parameters such as temperature, humidity, and airflow velocity on the quality and duration of meat cooling is investigated. Various technologies are employed, including ventilation, carcass rotation, and the use of specialized refrigeration units. The results of the study help to improve the meat cooling process to maintain its quality and prolong its shelf life. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | охолодження м'ясних туш | uk_UA |
dc.subject | meat carcass cooling | uk_UA |
dc.subject | вплив параметрів | uk_UA |
dc.subject | impact of parameters | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | beef | uk_UA |
dc.subject | pork | uk_UA |
dc.subject | свинина | uk_UA |
dc.title | Optimization of meat carcasses cooling | uk_UA |
dc.title.alternative | Оптимізація охолодження м'ясних туш | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Chernyushok O., Fedorov V., Kepko O. OPTIMIZATION OF MEAT CARCASSES COOLING.pdf | 648,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.