Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11276
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКепко, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorKepko, Oleg-
dc.contributor.authorЧернишок, О.-
dc.contributor.authorChernyushok, O.-
dc.contributor.authorФедоров, Володимир Гаврилович-
dc.contributor.authorFedorov, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-04-30T06:37:33Z-
dc.date.available2024-04-30T06:37:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationChernyushok O., Fedorov V., Kepko O. Optimization of meat carcasses cooling / 8th Central European Congress on Food 2016 Food Sciens for Well-being Book of abstracts, 23-26 May 2016, Kyiv. – С.155.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11276-
dc.description.abstractЦя робота присвячена дослідженню методів оптимізації процесу охолодження м'ясних туш. Досліджено вплив різних параметрів, таких як температура, вологість та швидкість потоку повітря, на якість та тривалість охолодження м'яса. Використано різноманітні технології, включаючи вентиляцію, обертання туш та використання спеціальних холодильних установок. Результати досліджень допомагають вдосконалити процес охолодження м'яса з метою збереження його якості та продовження терміну зберігання. \ This study focuses on optimizing the cooling process of meat carcasses. The impact of various parameters such as temperature, humidity, and airflow velocity on the quality and duration of meat cooling is investigated. Various technologies are employed, including ventilation, carcass rotation, and the use of specialized refrigeration units. The results of the study help to improve the meat cooling process to maintain its quality and prolong its shelf life.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectохолодження м'ясних тушuk_UA
dc.subjectmeat carcass coolinguk_UA
dc.subjectвплив параметрівuk_UA
dc.subjectimpact of parametersuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.titleOptimization of meat carcasses coolinguk_UA
dc.title.alternativeОптимізація охолодження м'ясних тушuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chernyushok O., Fedorov V., Kepko O. OPTIMIZATION OF MEAT CARCASSES COOLING.pdf648,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.