Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11275
Title: Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва
Other Titles: Technological examination of fruit and vegetable products
Authors: Сидорова, Ірина Марківна
Лозінський, Микола Владиславович
Глеваський, Володимир Іванович
Кубрак, Світлана Миколаївна
Куманська, Юлія Олександрівна
Сабадин, Валентина Яківна
Sidorova, Irina
Lozinskyi, Mykola
Hlevaskiy, Volodymyr
Kubrak, Svetlana
Kumanska, Yuliia
Sabadyn, Valentyna
Keywords: технологічна еспертиза;овочеві культури;плодові культупи;зберігання;переробка;Technological expertise;vegetable crops;fruit crops;storage;processing
Issue Date: 2023
Publisher: БНАУ
Citation: Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва: методичні вказівки для виконання практичних робіт та самостійної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 205 «Агрономія» укладачі: І.М. Сидорова та ін. - Біла Церква, 2023. - 131 с.
Abstract: У методичних вказівках наведено основні теоретичні положення, матеріали для виконання практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть опануванню теоретичного матеріалу та практичних навичок з вивчення технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва.
Description: The methodical instructions provide the main theoretical provisions, materials for performance of practical classes, test questions to check acquired knowledge, list of recommended literature. The proposed guidelines will help mastering theoretical material and practical study skills technological examination of fruit and vegetable products
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11275
metadata.dc.identifier.udc: 634/635:614.31
Appears in Collections:Навчальні видання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.