Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11275
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorГлеваський, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorКуманська, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorСабадин, Валентина Яківна-
dc.contributor.authorSidorova, Irina-
dc.contributor.authorLozinskyi, Mykola-
dc.contributor.authorHlevaskiy, Volodymyr-
dc.contributor.authorKubrak, Svetlana-
dc.contributor.authorKumanska, Yuliia-
dc.contributor.authorSabadyn, Valentyna-
dc.date.accessioned2024-04-30T06:35:24Z-
dc.date.available2024-04-30T06:35:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва: методичні вказівки для виконання практичних робіт та самостійної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 205 «Агрономія» укладачі: І.М. Сидорова та ін. - Біла Церква, 2023. - 131 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11275-
dc.descriptionThe methodical instructions provide the main theoretical provisions, materials for performance of practical classes, test questions to check acquired knowledge, list of recommended literature. The proposed guidelines will help mastering theoretical material and practical study skills technological examination of fruit and vegetable productsuk_UA
dc.description.abstractУ методичних вказівках наведено основні теоретичні положення, матеріали для виконання практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть опануванню теоретичного матеріалу та практичних навичок з вивчення технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва.uk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтехнологічна еспертизаuk_UA
dc.subjectовочеві культуриuk_UA
dc.subjectплодові культупиuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectTechnological expertiseuk_UA
dc.subjectvegetable cropsuk_UA
dc.subjectfruit cropsuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництваuk_UA
dc.title.alternativeTechnological examination of fruit and vegetable productsuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc634/635:614.31uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.