Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11275
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидорова, Ірина Марківна | - |
dc.contributor.author | Лозінський, Микола Владиславович | - |
dc.contributor.author | Глеваський, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Кубрак, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Куманська, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Сабадин, Валентина Яківна | - |
dc.contributor.author | Sidorova, Irina | - |
dc.contributor.author | Lozinskyi, Mykola | - |
dc.contributor.author | Hlevaskiy, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Kubrak, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Kumanska, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Sabadyn, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-30T06:35:24Z | - |
dc.date.available | 2024-04-30T06:35:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва: методичні вказівки для виконання практичних робіт та самостійної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 205 «Агрономія» укладачі: І.М. Сидорова та ін. - Біла Церква, 2023. - 131 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11275 | - |
dc.description | The methodical instructions provide the main theoretical provisions, materials for performance of practical classes, test questions to check acquired knowledge, list of recommended literature. The proposed guidelines will help mastering theoretical material and practical study skills technological examination of fruit and vegetable products | uk_UA |
dc.description.abstract | У методичних вказівках наведено основні теоретичні положення, матеріали для виконання практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть опануванню теоретичного матеріалу та практичних навичок з вивчення технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва. | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | технологічна еспертиза | uk_UA |
dc.subject | овочеві культури | uk_UA |
dc.subject | плодові культупи | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | переробка | uk_UA |
dc.subject | Technological expertise | uk_UA |
dc.subject | vegetable crops | uk_UA |
dc.subject | fruit crops | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.subject | processing | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Technological examination of fruit and vegetable products | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 634/635:614.31 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологічна експертиза прдукції плодівництві та овочівництва.pdf | 476,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.