Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11275
Назва: Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва
Інші назви: Technological examination of fruit and vegetable products
Автори: Сидорова, Ірина Марківна
Лозінський, Микола Владиславович
Глеваський, Володимир Іванович
Кубрак, Світлана Миколаївна
Куманська, Юлія Олександрівна
Сабадин, Валентина Яківна
Sidorova, Irina
Lozinskyi, Mykola
Hlevaskiy, Volodymyr
Kubrak, Svetlana
Kumanska, Yuliia
Sabadyn, Valentyna
Ключові слова: технологічна еспертиза;овочеві культури;плодові культупи;зберігання;переробка;Technological expertise;vegetable crops;fruit crops;storage;processing
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва: методичні вказівки для виконання практичних робіт та самостійної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 205 «Агрономія» укладачі: І.М. Сидорова та ін. Біла Церква, 2023. 131 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках наведено основні теоретичні положення, матеріали для виконання практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть опануванню теоретичного матеріалу та практичних навичок з вивчення технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва.
Опис: The methodical instructions provide the main theoretical provisions, materials for performance of practical classes, test questions to check acquired knowledge, list of recommended literature. The proposed guidelines will help mastering theoretical material and practical study skills technological examination of fruit and vegetable products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11275
УДК: 634/635:614.31
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.