Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11269
Назва: | Особливості охолодження сиру під час дозрівання |
Інші назви: | Features of cheese cooling during ripening |
Автори: | Кепко, Олег Ігорович Kepko, Oleg Скарбовійчук, Олександр Михайлович Skarboviichuk, Oleksandr |
Ключові слова: | сир;cheese;термічне оброблення;thermal treatment;тепломір;heat meter;баластний тепловий потік;ballast heat flux |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ФОП Грінь Д.С. |
Бібліографічний опис: | Федоров В.Г. Особливості охолодження сиру під час дозрівання / В.Г. Федоров, О.І. Кепко, О.М. Скарбовійчук. // Харчова наука і технологія. – К.: – 2013. – С. 114-115. |
Короткий огляд (реферат): | Вперше встановлено, що під час термічного (холодильного або теплового) оброблення харчових продуктів частина теплоти може мати реверсний напрямок. Це призводить до перевитрати енергії та сировини. Вказано шляхи усунення або зменшення баластних теплових потоків. \ It was defined first in this article, that a part of heat during thermal (refrigeration or heat) treatment of food products has reverse direction. These ballast heat fluxes are a source of energy and raw materials over-expenditure. The means adduced of elimination or reduction of reverse heat flows |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11269 |
ISSN: | 2073-8684 |
УДК: | 637.1:053 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
content.pdf | 6,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.