Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11269
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кепко, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Kepko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Скарбовійчук, Олександр Михайлович | - |
dc.contributor.author | Skarboviichuk, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-30T06:14:31Z | - |
dc.date.available | 2024-04-30T06:14:31Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Федоров В.Г. Особливості охолодження сиру під час дозрівання / В.Г. Федоров, О.І. Кепко, О.М. Скарбовійчук. // Харчова наука і технологія. – К.: – 2013. – С. 114-115. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2073-8684 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11269 | - |
dc.description.abstract | Вперше встановлено, що під час термічного (холодильного або теплового) оброблення харчових продуктів частина теплоти може мати реверсний напрямок. Це призводить до перевитрати енергії та сировини. Вказано шляхи усунення або зменшення баластних теплових потоків. \ It was defined first in this article, that a part of heat during thermal (refrigeration or heat) treatment of food products has reverse direction. These ballast heat fluxes are a source of energy and raw materials over-expenditure. The means adduced of elimination or reduction of reverse heat flows | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ФОП Грінь Д.С. | uk_UA |
dc.subject | сир | uk_UA |
dc.subject | cheese | uk_UA |
dc.subject | термічне оброблення | uk_UA |
dc.subject | thermal treatment | uk_UA |
dc.subject | тепломір | uk_UA |
dc.subject | heat meter | uk_UA |
dc.subject | баластний тепловий потік | uk_UA |
dc.subject | ballast heat flux | uk_UA |
dc.title | Особливості охолодження сиру під час дозрівання | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of cheese cooling during ripening | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.1:053 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
content.pdf | 6,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.