Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11034
Назва: Не втрачати цукор
Інші назви: Do not lose sugar
Автори: Карпук, Леся Михайлівна
Karpuk, Lesia
Ключові слова: буряки цукрові;біологічні форми;технологічна якість коренеплодів;sugar beets;biological forms;technological quality of root crops
Дата публікації: 2018
Видавництво: The Ukrainian Farmer
Короткий огляд (реферат): Установлено, що вміст розчинної золи в коренеплодах обох біологічних форм буряків цукрових був нижчим від допустимої норми, яка становить 0,5-0,6%. Істотної різниці за цим показником залежно від біологічних форм буряків не було, хоча спостерігалася тенденція до збільшення вмісту золи в коренеплодах триплоїдних форм буряків. Уміст кондуктометричної золи пропорційно зменшувався залежно від тривалості вегетації. It was established that the content of soluble ash in the root crops of both biological forms of sugar beet was lower than the permissible norm, which is 0.5-0.6%. There was no significant difference in this indicator depending on the biological forms of beets, although there was a tendency to increase the ash content in the roots of triploid forms of beets. The content of conductometric ash decreased proportionally depending on the duration of vegetation.
Опис: Карпук Л.М. Не втрачати цукор (2018). The Ukrainian Farmer. 11(107). 92-94.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11034
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпук_Фармер_11_2018.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.