Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпук, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKarpuk, Lesia-
dc.date.accessioned2024-04-17T08:21:13Z-
dc.date.available2024-04-17T08:21:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11034-
dc.descriptionКарпук Л.М. Не втрачати цукор (2018). The Ukrainian Farmer. 11(107). 92-94.uk_UA
dc.description.abstractУстановлено, що вміст розчинної золи в коренеплодах обох біологічних форм буряків цукрових був нижчим від допустимої норми, яка становить 0,5-0,6%. Істотної різниці за цим показником залежно від біологічних форм буряків не було, хоча спостерігалася тенденція до збільшення вмісту золи в коренеплодах триплоїдних форм буряків. Уміст кондуктометричної золи пропорційно зменшувався залежно від тривалості вегетації. It was established that the content of soluble ash in the root crops of both biological forms of sugar beet was lower than the permissible norm, which is 0.5-0.6%. There was no significant difference in this indicator depending on the biological forms of beets, although there was a tendency to increase the ash content in the roots of triploid forms of beets. The content of conductometric ash decreased proportionally depending on the duration of vegetation.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherThe Ukrainian Farmeruk_UA
dc.subjectбуряки цукровіuk_UA
dc.subjectбіологічні формиuk_UA
dc.subjectтехнологічна якість коренеплодівuk_UA
dc.subjectsugar beetsuk_UA
dc.subjectbiological formsuk_UA
dc.subjecttechnological quality of root cropsuk_UA
dc.titleНе втрачати цукорuk_UA
dc.title.alternativeDo not lose sugaruk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпук_Фармер_11_2018.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.