Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10027
Title: Другий хліб
Other Titles: The second bread
Authors: Остренко, Михайло Володимирович
Ostrenko, Mykhailo
Keywords: картопля;potatoes;суха речовина;dry matter;вітаміни;vitamins;бульба;tuber;грунт;soil;світло;light;температура;temperature;волога;moisture
Issue Date: 2009
Publisher: ТОВ "Аграрне видавництво"
Citation: Остренко М.В. Другий хліб / М.В. Остренко // Агробізнес сьогодні. – 2009. – С. 20-23.
Abstract: У статті висвітлено історію культивування картоплі в світі та появи цієї культури в Україні. Крім цього, показано народногосподарське значення, біохімічний склад, лікувальні властивості та біологічні особливості картоплі.
Description: The article covers the history of potato cultivation in the world and the emergence of this crop in Ukraine. In addition, the article shows the economic importance, biochemical composition, medicinal properties and biological characteristics of potatoes.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10027
metadata.dc.identifier.udc: 633.4
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Другий хліб.pdf217,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.