Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10027
Назва: Другий хліб
Інші назви: The second bread
Автори: Остренко, Михайло Володимирович
Ostrenko, Mykhailo
Ключові слова: картопля;potatoes;суха речовина;dry matter;вітаміни;vitamins;бульба;tuber;грунт;soil;світло;light;температура;temperature;волога;moisture
Дата публікації: 2009
Видавництво: ТОВ "Аграрне видавництво"
Бібліографічний опис: Остренко М.В. Другий хліб / М.В. Остренко // Агробізнес сьогодні. – 2009. – С. 20-23.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено історію культивування картоплі в світі та появи цієї культури в Україні. Крім цього, показано народногосподарське значення, біохімічний склад, лікувальні властивості та біологічні особливості картоплі.
Опис: The article covers the history of potato cultivation in the world and the emergence of this crop in Ukraine. In addition, the article shows the economic importance, biochemical composition, medicinal properties and biological characteristics of potatoes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10027
УДК: 633.4
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Другий хліб.pdf217,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.