Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10027
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Остренко, Михайло Володимирович | - |
dc.contributor.author | Ostrenko, Mykhailo | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-14T13:17:49Z | - |
dc.date.available | 2024-02-14T13:17:49Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Остренко М.В. Другий хліб / М.В. Остренко // Агробізнес сьогодні. – 2009. – С. 20-23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10027 | - |
dc.description | The article covers the history of potato cultivation in the world and the emergence of this crop in Ukraine. In addition, the article shows the economic importance, biochemical composition, medicinal properties and biological characteristics of potatoes. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті висвітлено історію культивування картоплі в світі та появи цієї культури в Україні. Крім цього, показано народногосподарське значення, біохімічний склад, лікувальні властивості та біологічні особливості картоплі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТОВ "Аграрне видавництво" | uk_UA |
dc.subject | картопля | uk_UA |
dc.subject | potatoes | uk_UA |
dc.subject | суха речовина | uk_UA |
dc.subject | dry matter | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.subject | vitamins | uk_UA |
dc.subject | бульба | uk_UA |
dc.subject | tuber | uk_UA |
dc.subject | грунт | uk_UA |
dc.subject | soil | uk_UA |
dc.subject | світло | uk_UA |
dc.subject | light | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | temperature | uk_UA |
dc.subject | волога | uk_UA |
dc.subject | moisture | uk_UA |
dc.title | Другий хліб | uk_UA |
dc.title.alternative | The second bread | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 633.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Другий хліб.pdf | 217,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.