Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10027
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОстренко, Михайло Володимирович-
dc.contributor.authorOstrenko, Mykhailo-
dc.date.accessioned2024-02-14T13:17:49Z-
dc.date.available2024-02-14T13:17:49Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationОстренко М.В. Другий хліб / М.В. Остренко // Агробізнес сьогодні. – 2009. – С. 20-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10027-
dc.descriptionThe article covers the history of potato cultivation in the world and the emergence of this crop in Ukraine. In addition, the article shows the economic importance, biochemical composition, medicinal properties and biological characteristics of potatoes.uk_UA
dc.description.abstractУ статті висвітлено історію культивування картоплі в світі та появи цієї культури в Україні. Крім цього, показано народногосподарське значення, біохімічний склад, лікувальні властивості та біологічні особливості картоплі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ "Аграрне видавництво"uk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectpotatoesuk_UA
dc.subjectсуха речовинаuk_UA
dc.subjectdry matteruk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectvitaminsuk_UA
dc.subjectбульбаuk_UA
dc.subjecttuberuk_UA
dc.subjectгрунтuk_UA
dc.subjectsoiluk_UA
dc.subjectсвітлоuk_UA
dc.subjectlightuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjecttemperatureuk_UA
dc.subjectвологаuk_UA
dc.subjectmoistureuk_UA
dc.titleДругий хлібuk_UA
dc.title.alternativeThe second breaduk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc633.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Другий хліб.pdf217,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.