Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 18.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Безпечність та якість продуктів тваринного походження
Гвяздовський, Роман Миколайович
;
Gviazdovskyy, Roman
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2020
Аналізування безпечності та якості продуктів тваринного походження
Гвяздовський, Роман Миколайович
;
Gviazdovskyy, Roman
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2020
Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та переваги
Покидько, Аліна Михайлівна
;
Pokydko, Alina
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2020
Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів
Уманець, Юлія Олегівна
;
Umanets, Yuliia
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2020
Залежність між способом утримання, доїнням корів та вмістом соматичних клітин у молоці
Cубботіна, Ольга Андріївна
;
Subbotina, olga
;
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
2020
Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка»
Шевченко, Євгеній Григорович
;
Shevchenko, Yevgenii
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2020
Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркету
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2020
Лабораторний контроль окремих забруднюючих речовин у м’ясі
Войденко, Жанна Ігорівна
;
Voidenko, Zhanna
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2021
Безпечність та якість м’яса курчат-бройлерів за виробництва та зберігання
Богатко, Альона Федорівна
;
Bogatko, Alona
2021
Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктах
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
Перегляд
Автор
8
Bukalova, Natalia
8
Букалова, Наталія Володимирівна
5
Khitska, Oksana
5
Хіцька, Оксана Анатоліївна
3
Dzhmil, Volodymyr
3
Джміль, Володимир Іванович
2
Gviazdovskyy, Roman
2
Utechenko, Mykola
2
Гвяздовський, Роман Миколайович
2
Утеченко, Микола Валентинович
.
далі >
Тема
12
quality
12
якість
4
food
4
харчові продукти
3
dangerous factors
3
небезпечні фактори
2
meat
2
milk
2
products of animal origin
2
supermarket
.
далі >
за датою випуску
12
2020
6
2021
Has File(s)
18
true
Тип матеріалу
17
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Стаття