Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та перевагиПокидько, Аліна Михайлівна; Pokydko, Alina; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркетуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Лабораторний контроль окремих забруднюючих речовин у м’ясіВойденко, Жанна Ігорівна; Voidenko, Zhanna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктахХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробівМушенко, Владислав Олександрович; Mushenko, Vladyslav; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Influence of the prebiotic Bio-active on natural resistance, safety and productivity of young pigsLyasota, Vasily; Лясота, Василь Петрович; Malyna, Vasily; Малина, Василь Вікторович; Bondarenko, Lesia; Бондаренко, Леся Вікторівна; Balytskyi, Yuri; Балацький, Юрій Олександрович; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Khitska, Oksana; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Tkachuk, Svetlana; Ткачук, Світлана Алімівна