Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка»
Шевченко, Євгеній Григорович
;
Shevchenko, Yevgenii
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2020
Оцінка безпечності та якості тушок бройлерів, отриманих за умов забійного цеху тов «Вінницька птахофабрика групи мхп»
Бесараб, Андрій Валерійович
;
Besarab, Andrii
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2020
Оцінка безпечності та якості рибних пресервів «Оселедець-філе шматочки в олії», виготовлених під ТМ «Своя лінія»
Жлудь, Данило Романович
;
Zhlud, Danylo
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
Перегляд
Автор
3
Джміль, Володимир Іванович
1
Besarab, Andrii
1
Shevchenko, Yevgenii
1
Zhlud, Danylo
1
Бесараб, Андрій Валерійович
1
Жлудь, Данило Романович
1
Шевченко, Євгеній Григорович
Тема
3
quality
3
безпечність
3
якість
1
broiler chickens
1
carcasses
1
commodity assessment
1
fat content
1
fish
1
lactic acid product
1
microbiological research
.
далі >
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
3
Тези доповідей, Матеріали конфере...