Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6071
Назва: Оцінка безпечності та якості рибних пресервів «Оселедець-філе шматочки в олії», виготовлених під ТМ «Своя лінія»
Інші назви: Evaluation of safety and quality of fish preserves "Herring fillet pieces in oil", made under the TM "Svoya Liniya"
Автори: Жлудь, Данило Романович
Zhlud, Danylo
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: риба;товарознавча оцінка;якість;безпечність;пресерви;fish;commodity assessment;quality;safety;preserves
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Жлудь Д.Р. Оцінка безпечності та якості рибних пресервів «Оселедець-філе шматочки в олії», виготовлених під ТМ «Своя лінія» / Д.Р. Жлудь, В.І. Джміль // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.13-14
Короткий огляд (реферат): В тезах наведено аналіз проведених досліджень безпечності та якості рибних пресервів «Оселедець філе-шматочки в олії» виготовлених під торговою маркою «Своя-лінія», які реалізувалися в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква.
Опис: The abstracts provide an analysis of studies on the safety and quality of fish preserves "Herring fillets-pieces in oil "made under the trademark" Svoya-line ", which were sold in retail supermarket chain ATB Bila Tserkva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6071
УДК: 619:614.31:637.56
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_bezpechnosti.pdf195,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.