Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5858
Назва: Оцінка безпечності та якості тушок бройлерів, отриманих за умов забійного цеху тов «Вінницька птахофабрика групи мхп»
Інші назви: Assessment of safety and quality of broiler carcasses obtained under the conditions of the slaughterhouse of the company "Vinnytsia Poultry Farm of the MHP Group"
Автори: Бесараб, Андрій Валерійович
Besarab, Andrii
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: курчата бройлери;мікробіологічне дослідження;тушки;безпечність;якість;токсичні речовини;broiler chickens;microbiological research;carcasses;safety;quality;toxic substances
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Бесараб А.В. Оцінка безпечності та якості тушок бройлерів, отриманих за умов забійного цеху тов «Вінницька птахофабрика групи мхп» / А.В. Бесараб, В.І. Джміль // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.5-6.
Короткий огляд (реферат): В тезах наведено аналіз проведених досліджень безпечності та якості тушок курчат бройлерів отриманих при забої бройлерів в умовах забійного цеху ТОВ “Вінницька птахофабрика групи МХП’’.
Опис: The abstracts provide an analysis of studies on the safety and quality of broiler carcasses obtained during the slaughter of broilers in the slaughterhouse of Vinnytsia Poultry Farm of MHP Group.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5858
УДК: 636.52/.58:614.31:637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_bezpechnosti.pdf224,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.