Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 53.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Стратегія забезпечення біологічної безпеки і біологічного захисту за принципом «Єдине здоров’я»Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Дудус, Тетяна Василівна; Dudus, Tatiana
2023Контроль якості яєць харчових і розроблення методик випробуванняЛисій, З.С.; Lysii, Z.; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2023Вплив пробіотичної добавки СУБТіФОРМ на благополуччя та продуктивність курчат-бройлерівБогатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona
2022Контроль безпечності та якості згущеного молокаЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2023Державний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходуБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Мазур, Антоніна Петрівна; Mazur, Antonina; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2023Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в УкраїніБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2022Вивчення бактерицидної та фунгіцидної активності органічної кормової добавки на основі гумінових кислотТишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2023Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерівБогатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona
2023Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирівБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prylipko, Tetiana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2023Сертифікація системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до оновлених вимог FSSC 22000Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa