Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Інші публікації
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 20.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2006
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2017
Спосіб підвищення несучості страусів африканських
Бомко, Віталій Семенович
;
Bomko, Vitalii
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2021
Спосіб отримання збагаченого вершкового масла стерилізованого
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович i
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Порівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Гуменюк, Юлія Олександрівна
;
Humeniuk, Yulia
;
Лябах, Артем Олександрович
;
Lyabakh, Artem
2023
Впровадження сталого розвитку у діяльності харчових підприємств
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2023
Порівняльний аналіз рекомендованих «тарілок здорового харчування» світу
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Мидловець, Тарас Павлович
;
Mydlovets, Taras
2024
Аналіз ринку морозива в Україні
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Федоткіна, Анастасія Миколаївна
;
Fedotkina, Anastasia
;
Козаченко, Святослав Миколайович
;
Kozachenko, Svyatoslav
2024
Інноваційні підходи у технології розсільного сиру типу «Фета»
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Загородня, Анастасія Сергіївна
;
Zahorodna, Anastasia
;
Коцюк, Максим Сергійович
;
Kotsyuk, Maxim
Перегляд
Автор
7
Zagoruy, Ludmila
7
Загоруй, Людмила Петрівна
6
Merzlov, Serhii
5
Dyman, Tatyana
5
Hrebelnyk, Oksana
5
Lomova, Neonila
5
Narizhniy, Serhiy
5
Гребельник, Оксана Петрівна
5
Димань, Тетяна Миколаївна
5
Ломова, Неоніла Миколаївна
.
далі >
Тема
5
antioxidants
5
butter
5
milk fat
5
spices
5
антиоксиданти
5
молочний жир
5
прянощі
4
масло вершкове
3
nutritional value
3
харчова цінність
.
далі >
за датою випуску
12
2020 - 2024
2
2010 - 2019
6
2005 - 2009
Has File(s)
20
true
Тип матеріалу
15
Патент
5
Тези доповідей, Матеріали конфере...