Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6169
Назва: | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру |
Інші назви: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat |
Автори: | Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Ключові слова: | молочний жир;milk fat;антиоксиданти;antioxidants;ваніль;vanilla;прянощі;spices |
Дата публікації: | 2005 |
Бібліографічний опис: | Димань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням ванілі:деклараційний патент на корисну модель UA 7492 A23C9/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй. - заявл.29.12.2004; опубл. 15.06.2005. - Бюл. №6.- 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру шляхом додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають біоантиоксидант рослинного походження – пряну культуру ваніль в тонкодиспергованому вигляді у кількості 0,1 % до маси молочного жиру. |
Опис: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat by adding antioxidants, characterized in that the milk fat is added to a bioantioxidant of plant origin - a spicy culture of vanilla in finely dispersed form in an amount of 0.1% by weight of milk fat |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6169 |
УДК: | 637.285.05.07 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposib_halmuvannia.pdf | 117,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.