Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 41-48 зі 48.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice CreamНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina
2022Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністюМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Потемська, Оксана Володимирівна; Potemska, Oksana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовимиНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2023Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складомАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фазиАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy