Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-19 зі 19.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Формування якісних показників ферментованих молочних напоїв за різних видів закваски
Краснікова, Вікторія Олександрівна
;
Krasnikova, Viktoria
;
Кулик, Вікторія Костянтинівна
;
Kulyk, Viktoria
;
Стороженко, Тетяна Анатоліївна
;
Storozhenko, Tetyana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2019
Ферментированный напиток из козьего молока с цикорием
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2020
Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2019
Впровадження НАССР у молочних господарствах
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Рябоконь, Наталія
;
Riabokon, Natalia
2019
Інноваційні підходи у виробництві морозива
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2013
Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2021
Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Маршалок, Вадим Анатолійович
;
Marshalok, Vadym
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Julia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2021
Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дирда, Вікторія Олександрівна
;
Dirda, Victoria
Перегляд
Автор
18
Hrebelnyk, Oksana
7
Kalinina, Galina
7
Калініна, Галина Петрівна
3
Fedoruk, Natalia
3
Merzlov, Serhii
3
Pukhliak, Anastasiya
3
Гребельник, Оксана Петровна
3
Мерзлов, Сергій Віталійович
3
Пухляк, Анастасія Григорівна
3
Федорук, Наталія Миколаївна
.
далі >
Тема
5
титрована кислотність
3
chicory
3
protein
3
titratable acidity
3
білок
3
титруемая кислотность
3
цикорій
2
consistency
2
fat
2
fermentation
.
далі >
за датою випуску
4
2020 - 2022
14
2010 - 2019
1
2009 - 2009
Тип матеріалу
11
Стаття
8
Тези доповідей, Матеріали конфере...