Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 61-69 зі 69.
назад
1
...
4
5
6
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023
Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023-12-12
Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Fatty acid composition in the quail's blood plasma under nanoselenium and probiotics diet
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
;
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Бітюцький, Володимир Семенович
;
Bityutskyy, Volodymyr
2023
Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
An effect of cerium dioxide nanoparticles on metabolic processes in the body of broiler chickens
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
;
Бітюцький, Володимир Семенович
;
Bityutskii, Volodymyr
;
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Демченко, Олександр Анатолійович
;
Demchenko, Alexander
;
Співак, Микола Якович
;
Spivak, Mykola
2023
Порівняльний аналіз методів виділення ДНК із різних тканин риб
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Шостак, Людмила Вікторівна
;
Shostak, Ludmila
;
Дубін, Олексій Вікторович
;
Dubin, Oleksii
;
Димань, Наталія Олегівна
;
Dyman, Natalia
Перегляд
Автор
32
Narizhniy, Serhiy
32
Наріжний, Сергій Анатолійович
24
Minorova, Antonina
24
Мінорова, Антоніна Володимирівна
20
Rudakova, Tetiana
20
Рудакова, Тетяна Василівна
16
Krushelnytska, Natalia
16
Крушельницька, Наталя Леонідівна
12
Zagoruy, Ludmila
10
Moiseeva, Liudmyla
.
далі >
Тема
5
buttermilk
5
маслянка
5
органолептичні показники
4
inulin
4
whey protein concentrate
4
концентрат сироваткових білків
4
поживне середовище
4
інулін
3
amino acid composition
3
Chironomus larvae
.
далі >
за датою випуску
22
2021
22
2022
13
2020
12
2023
Has File(s)
69
true
Тип матеріалу
38
Тези доповідей, Матеріали конфере...
30
Стаття
1
Автореферат