Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 16.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2014
Исследование показателей качества молочного сырья
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2016
Разработка молочного напитка на основе козьего молока
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2019
Ферментированный напиток из козьего молока с цикорием
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2020
Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2019
Інноваційні підходи у виробництві морозива
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2021
Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дирда, Вікторія Олександрівна
;
Dirda, Victoria
2023
Розроблення страви лікувально-профілактичного характеру для готельної індустрії
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2024
Comparative characteristics of sustainable development strategies in food industry enterprises
Hrebelnyk, Oksana
;
Гребельник, Оксана
;
Zagoruy, Ludmila
;
Загоруй, Людмила
Перегляд
Автор
15
Гребельник, Оксана Петрівна
4
Zagoruy, Ludmila
3
Гребельник, Оксана Петровна
3
Загоруй, Людмила Петрівна
2
Fedoruk, Natalia
2
Kalinina, Galina
2
Калініна, Галина Петрівна
2
Федорук, Наталія Миколаївна
1
Bachinskyi, Ihor
1
Dirda, Victoria
.
далі >
Тема
2
goat's milk
2
hedonic evaluation method
2
безалкогольні напої
2
гедонічний метод оцінювання
2
козине молоко
2
козье молоко
1
advantages and disadvantages of use
1
African ostriches
1
amaranth meal and flour
1
amaranth seeds
.
далі >
за датою випуску
4
2023
4
2024
2
2019
1
2014
1
2016
1
2018
1
2020
1
2021
1
2022
Has File(s)
16
true