Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-15 зі 15.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2016
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології кисломолочних напоїв
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2004
Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2004
Дослідження нових видів стерилізованого консервованого масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice Cream
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
Перегляд
Автор
15
Lomova, Neonila
15
Narizhniy, Serhiy
11
Snizhko, Olha
11
Сніжко, Ольга Олегівна
3
Rudakova, Tetiana
3
Ворощук, Віктор Ярославович
3
Мерзлов, Сергій Віталійович
3
Рудакова, Тетяна Василівна
2
Merzlov, Serhii
2
Voroshchuk, Viktor
.
далі >
Тема
6
йогурт
5
yogurt
4
апіпродукти
3
antioxidants
3
fatty acid composition
3
quality
3
sterilization
3
антиоксиданти
3
жирнокислотний склад
3
стерилізація
.
далі >
за датою випуску
1
2020 - 2022
12
2010 - 2019
2
2004 - 2009
Тип матеріалу
12
Стаття
3
Тези доповідей, Матеріали конфере...