Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017-06
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2016-12-22
Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас
Шинкарик, Марія Миколаївна
;
Shynkaryk, Maria
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Єресько, Георгій Олексійович
;
Yeres'ko, Heorgiy
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
2018-11
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products
Merrzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Lomova, Neonila
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Rudakova, Tetiana
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Viktor Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
2020
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішей
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Danylenko, Svitlana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Наукові підходи щодо класифікації молочної десертної продукції
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2022
Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
4
Romanchuk, Irina
4
Романчук, Ірина Олегівна
3
Ворощук, Віктор Ярославович
2
Andreus, Svitlana
2
Bilyi, Vadym
2
Lomova, Neonila
2
Voroshchuk, Viktor
2
Андреус, Світлана Миколаївна
2
Білий, Вадим Юрійович
2
Ломова, Неоніла Миколаївна
.
< попередня
далі >
Тема
4
quality
4
молочні десерти
4
органолептичні показники
4
якість
3
dairy desserts
3
rice flour
3
реологічні показники
3
рисове борошно
2
biological value
2
buttermilk
.
далі >
за датою випуску
5
2023
3
2022
2
2020
2
2021
1
2016
1
2017
1
2018
1
2019
1
2024