Перегляд зібрання за групою - Автори Kalinina, Halyna

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna
2022Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десертуКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Іваніщева, Ольга Анатоліївна; Ivanishcheva, Olga
2024Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбасКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia
2024Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Фіалковська, Лариса Володимирівна; Fialkovsks, Larisa
2024Пролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii).Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna
2024Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna