Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Kalinina, Halyna
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентів | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna |
2022 | Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Іваніщева, Ольга Анатоліївна; Ivanishcheva, Olga |
2024 | Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia |
2024 | Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Фіалковська, Лариса Володимирівна; Fialkovsks, Larisa |
2024 | Пролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii). | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna |
2024 | Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna |