Перегляд зібрання за групою - Теми meat

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 65  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Chemical composition, energy and biological value of broiler chicken meat caused by various doses of seleniumSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Sobolievа, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Prystupa, Olesya; Приступа, Олеся Іванівна; Demus, Natalia; Демус, Наталія Володимирівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Fedorovich, Orysia; Федорович, Орися Віталіївна; Khariv, Ivan; Харів, Іван Іванович; Vasiv, Rostislav; Васів, Ростислав Орестович; Levkivska, Natalia; Левківська, Наталія Дмитрівна; Leskiv, Khrystyna; Леськів, Христина Ярославівна; Guta, Zoryana; Гута, Зоряна Антонівна
2024-03-29Expediency of returning to the extensive poultry industry in the production of organic productsKarkach, Petro; Каркач, Петро Михайлович
2024Feeding qualities of piglets using non-traditional ingredients as part of complete combined feedSobolev, Оlexander; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolievа, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Zasukha, Yuri; Засуха, Юрій Васильович; Titarenko, Iryna; Тітаренко, Ірина Василівна
2022Fortification of meat products of geese farming with lithium by introducing it into poultry mixed feedSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Riznychuk, Ihor; Різничук, Ігор Федорович; Kishlaly, Olena; Кишлали, Олена Костянтинівна
2025Risk-based control of the safety and quality of rabbit meat during production and circulationBogatko, Aliona; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна
2019The quality of gosling meat depending on the level of lithium in mixed foddersSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович
2019-02-15АборигениБережна, Тетяна Іванівна; Berezhna, Tatiana
2021Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світіБількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter
2024Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерівКозка, Ілля Миколайович; Kozka, Illia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської областіЯрмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів в ТОВ «Миронівська Птахофабрика»Карий, Олександр Миколайович; Karii, Oleksandr
2020Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської областіВарченко, Марія Миколаївна; Varchenko, Mariia
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2024-12Аналіз та шляхи удосконалення технології вирощування молодняка фазанів та переробки м’яса птиці у ПрАТ «Миронівський ЗВКК» Київської областіЛагода, Анна Олександрівна; Lagoda, Anna
2023-12Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса каченят-бройлерів та її переробка в умовах ФГ «Мулард» Кіровоградської областіЧернявський, Богдан Олександрович; Cherniavskyi, Bohdan
2024-12Аналіз і удосконалення технології виробництва та переробка м’яса каченят-бройлерів в умовах ФГ «Мідлфарм» Черкаської областіЗакрасняна, Олександра Тарасівна; Zakrasnyana, Oleksandra
2021-02-25Баланс хрому в організмі кролів за згодовування сухого бурякового жомуТитарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana
2025Безпечність та якість м'яса курчат-бройлерів на потужностях з виробництваЛіскович, Роман Володимирович; Liskovych, Roman; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2017Біохімічні показники м’яса молодняку кролів за різних доз сульфуру в раціоніШулько, Ольга Павлівна; Shulko, Olha
2023Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерівБогатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona