Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6300
Назва: | Баланс хрому в організмі кролів за згодовування сухого бурякового жому |
Інші назви: | The balance of chromium in the organism of rabbits during feeding of dry beet pulp |
Автори: | Титарьова, Олена Михайлівна Tytariova, Olena Кузьменко, Оксана Анатоліївна Kuzmenko, Oksana |
Ключові слова: | жом;beet pulp;відходи технічних виробництв;wastes of technical productions;годівля;feeding;кролі;rabbits;м'ясо;meat;хром;chromium |
Дата публікації: | 25-лют-2021 |
Видавництво: | Державна установа Інститут зернових кормів |
Бібліографічний опис: | Титарьова О. М. Баланс хрому в органіізмі кролів за згодовування сухого бурякового жому / О,М. Титарьова, О.А. Кузьменко // Роль науково-технічного забезпечення розвитку агропромислового комплексу в сучасних ринкових умовах : матеріали Всеукраїнської науково- практичної конференції (Дніпро, 25 лютого, 2021 р.) .- Дніпро, 2021 .- С. 429-431. |
Короткий огляд (реферат): | Використання 3–12 % сухого бурякового жому у комбікормах для кролів позитивно впливає на їх продуктивність і засвоєння Хрому. Найбільшої продуктивності досягли кролі за споживання 6 % сухого жому в складі комбікорму, а найбільше засвоєння Хрому відмітили у тварин, комбікорм яких містив 12 % сухого бурякового жому. |
Опис: | The use of 3–12% of dry beet pulp in compound feeds for rabbits has a positive effect on their productivity and absorption of chromium. Rabbits achieved the highest productivity by consuming 6% of dry pulp in the feed, and the highest absorption of chromium was observed in animals whose feed contained 12% of dry beet pulp. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6300 |
УДК: | 636.92.087.23:612.3:546.76 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Balans_hromu.pdf | 2,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.