Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7014
Назва: Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі
Інші назви: Analysis of chicken meat production in Ukraine and the world
Автори: Бількевич, Віта Володимирівна
Bilkevych, Vita
Кузьменко, Петро Іванович
Kuzmenko, Peter
Ключові слова: птахівництво;аналіз;м'ясо;виробництво;споживання;економічна ефективність;експорт;poultry farming;analysis;meat;production;consumption;economic efficiency;export
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Бількевич В. В. Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі / В. В. Бількевич, П. І. Кузьменко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 14-16.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз сучасного стану виробництва та споживання м’яса курятини в Україні за останні роки. Проаналізовано світовий розвиток даної галузі.
Опис: An analysis of the current state of production and consumption of chicken meat in Ukraine in recent years. The world development of this industry is analyzed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7014
УДК: 636.5.033:333.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_vyrobnytstva.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.