Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7014
Title: | Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі |
Other Titles: | Analysis of chicken meat production in Ukraine and the world |
Authors: | Бількевич, Віта Володимирівна Bilkevych, Vita Кузьменко, Петро Іванович Kuzmenko, Peter |
Keywords: | птахівництво;аналіз;м'ясо;виробництво;споживання;економічна ефективність;експорт;poultry farming;analysis;meat;production;consumption;economic efficiency;export |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Бількевич В. В. Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі / В. В. Бількевич, П. І. Кузьменко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 14-16. |
Abstract: | Проведено аналіз сучасного стану виробництва та споживання м’яса курятини в Україні за останні роки. Проаналізовано світовий розвиток даної галузі. |
Description: | An analysis of the current state of production and consumption of chicken meat in Ukraine in recent years. The world development of this industry is analyzed |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7014 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.5.033:333.07 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analiz_vyrobnytstva.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.