Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7014
Title: Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі
Other Titles: Analysis of chicken meat production in Ukraine and the world
Authors: Бількевич, Віта Володимирівна
Bilkevych, Vita
Кузьменко, Петро Іванович
Kuzmenko, Peter
Keywords: птахівництво;аналіз;м'ясо;виробництво;споживання;економічна ефективність;експорт;poultry farming;analysis;meat;production;consumption;economic efficiency;export
Issue Date: 2021
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Бількевич В. В. Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі / В. В. Бількевич, П. І. Кузьменко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 14-16.
Abstract: Проведено аналіз сучасного стану виробництва та споживання м’яса курятини в Україні за останні роки. Проаналізовано світовий розвиток даної галузі.
Description: An analysis of the current state of production and consumption of chicken meat in Ukraine in recent years. The world development of this industry is analyzed
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7014
metadata.dc.identifier.udc: 636.5.033:333.07
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_vyrobnytstva.pdf1,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.