Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Chemical composition, energy and biological value of broiler chicken meat caused by various doses of selenium | Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Sobolievа, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Prystupa, Olesya; Приступа, Олеся Іванівна; Demus, Natalia; Демус, Наталія Володимирівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Fedorovich, Orysia; Федорович, Орися Віталіївна; Khariv, Ivan; Харів, Іван Іванович; Vasiv, Rostislav; Васів, Ростислав Орестович; Levkivska, Natalia; Левківська, Наталія Дмитрівна; Leskiv, Khrystyna; Леськів, Христина Ярославівна; Guta, Zoryana; Гута, Зоряна Антонівна |
2021 | Modeling the effect of different dose of selenium additives in compound feed on the efficiency of broiler chicken growth | Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Lisohurska, Dina; Лісогурська, Діна Володимирівна; Pyvovar, Petro; Пивовар, Петро Вікторович; Topolnytskyi, Pavlo; Топольницький, Павло Петрович; Gutiy, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Sobolievа, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Verkholiuk, Mykola; Верхолюк, Микола Михайлович; Petryszak, Olga; Петришак, Ольга Йосипівна; Kuliaba, Orest; Куляба, Орест Васильович; Golodiuk, Ihor; Голодюк, Ігор Петрович; Naumjuk, Oleksandr; Наумюк, Олександр Сергійович; Petryszak, Roman; Петришак, Роман Анатолійович; Dutka, Galina; Дутка, Галина Іванівна |
2021 | The influence of selenium additives in compound feed on the chemical composition, energy and biological value of ducklings meat | Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Sliusarenko, Sergii; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Petryszak, Roman; Петришак, Роман Анатолійович; Golodiuk, Ihor; Голодюк, Ігор Петрович; Naumjuk, Oleksandr; Наумюк, Олександр Сергійович; Petryszak, Olga; Петришак, Ольга Йосипівна; Kuliaba, Orest; Куляба, Орест Васильович |
2019 | The quality of gosling meat depending on the level of lithium in mixed fodders | Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович |
2021 | Абсолютні прирости і забійні показники свиней за згодовування кормової добавки | Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr |
2024-12 | Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ПСП «Відродження» та її переробка на ВАТ «Катеринопільський м’ясокомбінат» Черкаської області | Деркач, Андрій Олександрович; Derkach, Andriy |
2024-12 | Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТДВ «Райагрохім» та її переробка в ТДВ «М’ясокомбінат Ятрань» Кіровоградської області | Токарь, Михайло Юрійович; Tokar, Mykhailo |
2023 | Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «ДФУ-АГРО» та її переробки в ТОВ «Барвінок Інвест» | Лобко, Наталія Вікторівна; Lobko, Nataliia |
2024-12 | Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки свинини у ТОВ «Агрофірма Інтерагросервіс» Київської області | Ференець, Сергій Борисович; Ferenets, Serhiy |
2024-12 | Аналіз та удосконалення технології вирощування та реалізації курчат-бройлерів на ПрАТ "Миронівська птахофабрика" Київської області | Герман, Наталія Сергіївна; Herman, Nataliya |
2023-12 | Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Мілк-Айленд» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» | Павлюк, Аліна Петрівна; Pavliuk, Alina |
2022 | Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської області | Сіманайть, Кароліна Вікторівна; Simanait, Karolina |
2023-12 | Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат» | Островий, Віталій Олександрович; Ostrovyi, Vitalii |
2024-12 | Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у ТОВ «Оберіг-АНП-Агро» Черкаської області та переробки м’яса у ТОВ "Глобино" | Тимощук, Ольга Миколаївна; Tymoshchuk, Olha |
2023-12 | Аналіз технології виробництва свинини, її переробка та шляхи удосконалення у СТОВ «АФ «Маяк» Черкаської області | Сергеєв, Богдан Юрійович; Serheiev, Bohdan |
2024 | Аналіз технології вирощування риби на базі НВЦ БНАУ | Мельниченко, Олена Степанівна; Melnychenko, Olena |
2024-12 | Аналіз технології вирощування свиней та шляхи її удосконалення в ТОВ «Селекційний центр свинарства» Київської області та переробки свинини в ТОВ "Київський м’ясокомбінат" | Макосій, Олександр Іванович; Makosii, Oleksandr |
2021 | Баланс нітрoгену та перетравність поживних речoвин у крoлів нoвозеландської білої зa різнoї кількoсті дoбавки «tekro» в кoмбікoрмі | Федорченко, Максим Миколайович; Fedorchenko, Maksym |
2021 | Біологічна доступність різних сполук селену при використанні їх у складі комбікормів для каченят | Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander |
2002 | Біологічне значення селену та застосування його у годівлі сільськогосподарської птиці | Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander |