Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми амінокислоти
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 20 із 44
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Amino acid and mineral composition of milk from local Ukrainian cows and their crossbreedings with Brown Swiss and Montbeliarde breeds
Borshch, Aleksandr
;
Борщ, Олександр Олександорович
;
Borshch, Aleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Lutsenko, Maria
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Merzlov, Sergii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
2024
Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheese
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Osipenko, Inna
;
Осіпенко, Інна Станіславівна
2013
Hematological parameters and laying ability of japanese quails under the influence of amino acids complex and vitamin E
Stovbetska, Luydmila
;
Стовбецька, Людмила Степанівна
;
Nischemenko, Nicola
;
Ніщеменко, Микола Прокопович
2019
The influence of crossbreeding on the protein composition, nutritional and energy value of cow milk
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
2017
Активність деяких ферментів сироватки крові перепілок за впливу лізину, метіоніну та треоніну в поєднанні з вітаміном Е
Ніщеменко, Микола Прокопович
;
Nischemenko, Nicola
;
Шмаюн, Сергій Степанович
;
Shmayun, Sergiy
;
Стовбецька, Людмила Степанівна
;
Stovbetska, Luydmila
;
Порошинська, Оксана Андріївна
;
Poroshinska, Oksana
;
Ємельяненко, Алла Анатоліївна
;
Emelianenko, Alla
2017
Амінокислотний склад білкової добавки як складової поживного середовища для личинки chironomus
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2015
Амінокислотний склад кормової добавки біомаси Spirulina Platensis за використання сироватки молока під час її виробництва
Хоменко, Анастасія Дмитрівна
;
Khomenko, Anastasia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2021
Аналіз змін гематологічних показників та обмін есенціальних мікронутрієнтів за використання вітамінно-амінокислотного комплексу
Вовкотруб, Наталія Володимирівна
;
Vovkotrub, Nataliia
;
Мельник, Андрій Юрійович
;
Melnyk, Andriy
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
;
Піддубняк, Оксана Володимирівна
;
Piddubnyak, Oksana
;
Соколенко, Святослав Вікторович
;
Sokolenko, Sviatoslav
2024-12
Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки молока у ТОВ «Решільєнт Матюші» Київської області
Чернадчук, Михайло Михайлович
;
Chernadchuk, Mykhailo
2024-12
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи удосконалення в СФК «Україна» Кіровоградської області з елементами переробки продукції
Гончар, Владислав Віталійович
;
Gonchar, Vladyslav
2023-12
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи удосконалення в ТОВ «Світанок» Черкаської області та її переробки в ПП « Кремінь»
Шабельний, Ростислав Андрійович
;
Shabelnyi, Rostyslav
2024-12
Аналіз технології виробництва і переробки свинини та шляхи її удосконалення у ПОСП« Дніпро» Київської області
Гніденко, Назар Миколайович
;
Hnidenko, Nazar
2024
Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону пробіотичним біопрепаратом «Субтіформ»
Богатко, Альона Федорівна
;
Bogatko, Alona
2014
Білковий склад сироватки крові перепілок за різного рівня амінокислот та вітаміну Е у раціоні
Стовбецька, Людмила Степанівна
;
Stovbetska, Luydmila
2015
Вермикультивування – альтернативний спосіб одержання білково-мінеральної кормової добавки
Машкін, Юрій Олексійович
;
Mashkin, Yurii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2017
Вивчення вмісту окремих вітамінів в перепелиних яйцях та їх зміни за використання незамінних амінокислот разом з вітаміном Е
Ніщеменко, Микола Прокопович
;
Nischemenko, Nicola
;
Саморай, Микола Миколайович
;
Samoray, Nicola
;
Порошинська, Оксана Андріївна
;
Poroshinska, Oksana
;
Стовбецька, Людмила Степанівна
;
Stovbetska, Luydmila
;
Ємельяненко, Алла Анатоліївна
;
Emelianenko, Alla
2017
Визначення амінокислотного складу білкової добавки з метою використання її для поживного середовища личинки Chironomus
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2014
Використання кисломолочної сироватки під час культивування spirulina platensis
Хоменко, Анастасія Дмитрівна
;
Khomenko, Anastasia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2018
Використання смартаміну в раціонах корів
Горчанок, Анна Володимирівна
;
Horchanok, Anna
;
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
;
Kuzmenko, Oksana
2016
Вміст амінокислот у крові перепілок за впливу лізину,метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом
Стовбецька, Людмила Степанівна
;
Stovbetska, Luydmila