Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839
Назва: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва |
Інші назви: | Technology of storage and processing of plant products |
Автори: | Глеваський, Володимир Іванович Hlevasky, Volodymyr Лозінський, Микола Владиславович Lozinsky, Mykola Сидорова, Ірина Марківна Sydorova, Iryna Шох, Світлана Сергіївна Shokh, Svetlana Дубовик, Наталья Сергіївна Dubovik, Natalya Куянов, Володимир Вікторович Kuyanov, Volodymyr |
Ключові слова: | зберігання, переробка, зерно, насіння, партія насіння;storage, processing, grain, seeds, batch of seeds |
Дата публікації: | гру-2021 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201–Агрономія) / уклад. В. І. Глеваський та ін. Біла Церква, 2021. - 175 с. |
Серія/номер: | протокол №8.06.2021р.;Рекомендовано до видання науково-методичною комісією БНАУ |
Короткий огляд (реферат): | Практикум охоплює основні питання щодо особливостей будови i хімічного складу зерна, насіння для подальшого обґрунтування наукових основ їх зберігання i переробки. |
Опис: | Сovers the main questions regarding the peculiarities of the structure and chemical composition of grain and seeds for the further substantiation of the scientific basis of their storage and processing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9839 |
УДК: | УДК 631.56(075.8) |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Practicum.pdf.pdf | 1,99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.