Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9803
Назва: | Продуктивність колоса сортів пшениці озимої у М1 |
Інші назви: | Ear productivity of winter wheat varieties in M1 |
Автори: | Сидорова, Ірина Марківна Куманська, Юлія Олександрівна Сабадин, Валентина Яківна Sidorova, Irina Kumanska, Yuliia Sabadin, Valentina |
Ключові слова: | пшениця;колос;сорт;продуктивність;зерна;довжина;wheat;ear;variety;productivity;length;grain |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Сидорова І.М. Куманська Ю.О., Сабадин В.Я. Продуктивність колоса сортів пшениці озимої у М1. Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур: матеріали ІХ міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів. 21 квітня 2023 р., - с. Центральне. С. 116 |
Короткий огляд (реферат): | Продуктивність колоса визначається його довжиною, кількістю колосків і зерен і масою зерна з одного колоса. Метою наших досліджень було дослідження показників продуктивності колоса у сортів пшениці озимої ‘Горлиця’ та ‘Laura’ насіння яких було замочене у мутагені НМС (нітрозометилсечовина) у концентраціях 0,05 та 0,01 %. За контроль було взяте насіння цих сортів замочене у воді. |
Опис: | The productivity of an ear is determined by its length, the number of ears and grains and the mass of grain from one ear. The purpose of our research was to study the productivity indicators of the ear in winter wheat varieties 'Gorlytsia' and 'Laura', the seeds of which were soaked in mutagen NMS (nitrosomethylurea) in concentrations of 0.05 and 0.01%. Control was taken the seeds of these varieties are soaked in water. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9803 |
УДК: | УДК631.547.5/.559:633.11"324" |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Продуктивність колоса.pdf | 275,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.