Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9747
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTrusova, Natalia-
dc.contributor.authorТрусова, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorSvynous, Ivan-
dc.contributor.authorСвиноус, Іван Вікторович-
dc.contributor.authorPrus, Yurii-
dc.contributor.authorПрус, Юрій Олександрович-
dc.contributor.authorGavryk, Olesia-
dc.contributor.authorГаврик, Олеся Юріївна-
dc.contributor.authorІвановський, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorIvanovskiy, Andriy-
dc.date.accessioned2024-02-07T13:37:13Z-
dc.date.available2024-02-07T13:37:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationNatalia Trusova, Ivan Svynous, Yurii Prus, Olesia Havryk & Andriy Ivanovskiy (2022): Assessment of agricultural lands as the basis of Ukraine’s food supply, International Journal of Environmental Studies, DOI: 10.1080/00207233.2022.2147709 To link to this article: ttps://doi.org/10.1080/00207233.2022.2147709.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9747-
dc.descriptionНаведено методику розрахунку оптимальних значень природних, еколого-економічних елементів продовольчої системи України, які є основою діяльності аграрних підприємств. Сформульовано критерії ефективності використання сільськогосподарських угідь за взаємодією цих елементів та визначено регіональну структуру продовольчого забезпечення країни. Регіони групуються за рівнем продовольчої самозабезпеченості, а сільськогосподарські підприємства — за площами посівів сільськогосподарських культур у системі їхнього господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe methodology for calculating the optimal values of natural, ecological and economic elements of the food system of Ukraine, which are the basis of the activity of agricultural enterprises, is given. Criteria for the efficiency of agricultural land use based on the interaction of these elements were formulated and the regional structure of the country's food supply was determined. Regions are grouped by the level of food self-sufficiency, and agricultural enterprises are grouped by the area of crops planted in their farming systemuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherInternational Journal of Environmental Studiesuk_UA
dc.subjectagriculture, enterprise efficiency, resources, soil, zoninguk_UA
dc.subjectсільське господарство, ефективність підприємств, ресурси, грунт, зонуванняuk_UA
dc.titleAssessment of agricultural lands as the basis of Ukraine’s food supplyuk_UA
dc.title.alternativeОцінка сільськогосподарських угідь як основи продовольчого забезпечення Україниuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гаврик О..pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.