Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/973
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorПономаренко, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorPonomarenko, Nataliia-
dc.contributor.authorЯремчук, Тетяна Станіславівна-
dc.contributor.authorYaremchuk, Tatiana-
dc.date.accessioned2018-07-19T07:22:34Z-
dc.date.available2018-07-19T07:22:34Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.issn2413-5550-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/973-
dc.descriptionЦехмістренко С.І. Антиоксидантний статус підшлункової залози та печінки перепелів / С.І. Цехмістренко, Н.В. Пономаренко, Т.С. Яремчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. – Львів, 2011. – Т. 13, № 4 (50). Ч. 2. – С. 244–247uk_UA
dc.description.abstractВисвітлені результати дослідження активності ферментів супероксиддисмутази і каталази, а також вмісту продуктів пер оксидного окиснення ліпідів у підшлунковій залозі та печінці перепелів у постнатальному періоді онтогенезу. Доведено низьку активність системи антиоксидантного захисту протягом першого місяця життя птиці, що призводить до підвищення вмісту продуктів пероксидного окиснення ліпідів. In the article the results of research of activity of enzymes of superoxide dismutase and catalase, and also amount of products of lipid peroxidation, are represented in fabrics of liver and pancreas of quails in the postnatal period of ontogenesis. Low activity of the system of antioxidant defence during the first month of life of birds. Представлены результаты исследования активности ферментов супероксиддисмутазы и каталазы, а также содержания продуктов пероксидного окисления липидов в поджелудочной железе и печени перепелов в постнатальном периоде онтогенеза. Доказано низкую активность системы антиоксидантной защиты в течение первого месяца жизни птицы, что приводит к повышению содержания продуктов перекисного окисления липидов.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectпідшлункова залозаuk_UA
dc.subjectпечінкаuk_UA
dc.subjectпероксидне окиснення ліпідівuk_UA
dc.subjectферменти антиоксидантного захистуuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectpancreasuk_UA
dc.subjectliveruk_UA
dc.subjectlipid peroxidationuk_UA
dc.subjectenzymes of antioxidant defenceuk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectподжелудочная железаuk_UA
dc.subjectпеченьuk_UA
dc.subjectперекисное окисление липидовuk_UA
dc.subjectферменты антиоксидантной защитыuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.titleАнтиоксидантний статус підшлункової залози та печінки перепелівuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidant status of pancreas and liver of quailsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc577.125.33:636.6:612.34/.35uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antyoksydan_status_pidshlunk_zaloz_pechink_perepel_.pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.