Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9679
Назва: Особливості пагоноутворювальної здатності сортів ожини
Інші назви: Peculiarities of shoot-forming ability of blackberry varieties
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шох, Світлана Сергіївна
Shoh, Svitlana
Ключові слова: ожина;пагони заміщення;сорт;пагоноутворювальна здатність;blackberry;sort;replacement shoots;shoot-forming ability
Дата публікації: жов-2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А., Шох С.С. Особливості пагоноутворювальної здатності сортів ожини / Міжн наук-прат. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». м. Біла Церква. 28.10.2023 р. С. 60-62
Короткий огляд (реферат): Досліджено сортові особливості утворення пагонів заміщення у ожини. Встановлено рівень загущення кущів ожини, залежно від кількості новоутворених пагонів, що впливає на продуктивність та вегетативне розмноження.
Опис: Varietal features of the formation of replacement shoots in blackberries were studied. The level of thickening of blackberry bushes was established, depending on the number of newly formed shoots, which affects productivity and vegetative reproduction.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9679
УДК: 634.717
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pagonoutvoruvalna zdatnist.pdf302,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.