Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/956
Назва: Показники ліпідного обміну в організмі перепелів
Інші назви: Lipid peroxidation products in quails organism
Автори: Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Oksana
Ключові слова: перепели;нирки;пероксидне окиснення;quails;kidneys;lipid peroxidation;почки;пероксидное окисление
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Досліджено вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів та їх співвідношення у тканинах нирок перепелів. Встановлено, що з віком вміст загальних ліпідів і продуктів їх пероксидації зростає, особливо у критичні для перепелів періоди. Зміни вмісту продуктів ліпопероксидації відбуваються взаємообумовлено, і пов’язані із процесами росту та розвитку. Lipid peroxidation products content and dipendace in kidney's tissues are studied. It’s shown, that common lipid and lipid peroxidation products content increase in age aspect, especially in crisis periods. Changes of common lipid and lipid peroxidation products content are depend of growth and development processes. Исследовано содержание продуктов пероксидного окисления липидов и их соотношения в тканях почек перепелов. Установлено, что с возрастом содержание общих липидов и продуктов их пероксидации возрастает, особенно в критические для перепелов периоды. Изменения содержания продуктов пероксидации протекают взаимосвязано в процессе роста и развития птицы
Опис: Цехмістренко О.С. Показники ліпідного обміну в організмі перепелів / О.С. Цехмістренко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: зб. наук. праць. – Біла Церква., 2011.– Вип. 5 (82).– С. 23–27.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/956
УДК: 636.6.087.73:612.015
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pokaznyky_ lipidnoho_ obminu_ perepeliv_.pdf887,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.