Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/956
Title: Показники ліпідного обміну в організмі перепелів
Other Titles: Lipid peroxidation products in quails organism
Authors: Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Oksana
Keywords: перепели;нирки;пероксидне окиснення;quails;kidneys;lipid peroxidation;почки;пероксидное окисление
Issue Date: 2011
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Abstract: Досліджено вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів та їх співвідношення у тканинах нирок перепелів. Встановлено, що з віком вміст загальних ліпідів і продуктів їх пероксидації зростає, особливо у критичні для перепелів періоди. Зміни вмісту продуктів ліпопероксидації відбуваються взаємообумовлено, і пов’язані із процесами росту та розвитку. Lipid peroxidation products content and dipendace in kidney's tissues are studied. It’s shown, that common lipid and lipid peroxidation products content increase in age aspect, especially in crisis periods. Changes of common lipid and lipid peroxidation products content are depend of growth and development processes. Исследовано содержание продуктов пероксидного окисления липидов и их соотношения в тканях почек перепелов. Установлено, что с возрастом содержание общих липидов и продуктов их пероксидации возрастает, особенно в критические для перепелов периоды. Изменения содержания продуктов пероксидации протекают взаимосвязано в процессе роста и развития птицы
Description: Цехмістренко О.С. Показники ліпідного обміну в організмі перепелів / О.С. Цехмістренко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: зб. наук. праць. – Біла Церква., 2011.– Вип. 5 (82).– С. 23–27.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/956
metadata.dc.identifier.udc: 636.6.087.73:612.015
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pokaznyky_ lipidnoho_ obminu_ perepeliv_.pdf887,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.