Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/956
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Oksana-
dc.date.accessioned2018-07-11T10:33:59Z-
dc.date.available2018-07-11T10:33:59Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/956-
dc.descriptionЦехмістренко О.С. Показники ліпідного обміну в організмі перепелів / О.С. Цехмістренко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: зб. наук. праць. – Біла Церква., 2011.– Вип. 5 (82).– С. 23–27.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено вміст продуктів пероксидного окиснення ліпідів та їх співвідношення у тканинах нирок перепелів. Встановлено, що з віком вміст загальних ліпідів і продуктів їх пероксидації зростає, особливо у критичні для перепелів періоди. Зміни вмісту продуктів ліпопероксидації відбуваються взаємообумовлено, і пов’язані із процесами росту та розвитку. Lipid peroxidation products content and dipendace in kidney's tissues are studied. It’s shown, that common lipid and lipid peroxidation products content increase in age aspect, especially in crisis periods. Changes of common lipid and lipid peroxidation products content are depend of growth and development processes. Исследовано содержание продуктов пероксидного окисления липидов и их соотношения в тканях почек перепелов. Установлено, что с возрастом содержание общих липидов и продуктов их пероксидации возрастает, особенно в критические для перепелов периоды. Изменения содержания продуктов пероксидации протекают взаимосвязано в процессе роста и развития птицыuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectниркиuk_UA
dc.subjectпероксидне окисненняuk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectkidneysuk_UA
dc.subjectlipid peroxidationuk_UA
dc.subjectпочкиuk_UA
dc.subjectпероксидное окислениеuk_UA
dc.titleПоказники ліпідного обміну в організмі перепелівuk_UA
dc.title.alternativeLipid peroxidation products in quails organismuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.6.087.73:612.015uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pokaznyky_ lipidnoho_ obminu_ perepeliv_.pdf887,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.