Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9524
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Захарченко, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Zakharchenko, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-03T20:18:37Z | - |
dc.date.available | 2024-02-03T20:18:37Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-20 | - |
dc.identifier.citation | Захарченко О.В.. Брендинг як дієвий інструмент підвищення ефективності діяльності компанії (ЗА МЕТЕРІАЛАМИ ПрАТ « МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ»): Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; Наук. кер.: С.Г.Батажок,к.е.н., доцент– Біла Церква., 2023. – 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9524 | - |
dc.description | The work is devoted to the study of theoretical and practical aspects of the role of branding in increasing the efficiency of the company's activities and the level of competitiveness. Peculiarities of management of branding enterprises in the conditions of the European integration strategy were studied. Characterization of the organizational and economic principles of the company's functioning and peculiarities of brand management of PrJSC "MHP" were carried out. The role of branding in the sustainable development of Myronivskyi Hliboproduct PJSC is highlighted. Make recommendations for improving the company's branding. | uk_UA |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів ролі брендингу в підвищення ефективності діяльності компанії та рівня конкурентоспроможності. Досліджено особливості управління брендинговими підприємствами в умовах євроінтеграційної стратегії Проведена характеристика організаційно-економічних засад функціонування компанії та особливості управління брендами ПрАТ «МХП». Виокремлено роль брендингу у сталому розвитку компанії ПрАТ «Миронівський хлібопродукт». Сформувати рекомендації щодо удосконалення брендингу компанії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | бренд, брендинг, стратегічні зміни,економічна діяльність | uk_UA |
dc.subject | brand, branding, strategic changes, economic activity | uk_UA |
dc.title | Брендинг як дієвий інструмент підвищення ефективності діяльності компанії (ЗА МЕТЕРІАЛАМИ ПрАТ « МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ») | uk_UA |
dc.title.alternative | Branding as an effective tool for increasing the efficiency of the company's activity (ACCORDING TO THE MATERIALS OF PRIVATE LIMITED "MYRONIVSKY HLIBOPRODUKT") | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Brendyng.pdf | 512,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.