Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9398
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.date.accessioned2024-01-26T08:13:37Z-
dc.date.available2024-01-26T08:13:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБукалова Н.В. Застосування новітніх активних та інтелектуальних матеріалів для пакування харчових продуктів, згідно з вимогами ЄС / Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Н.М. Богатко // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Аграрна освіта: минуле, сучасне, майбутнє» (Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, 09-10 листопада 2023 р.). –Київ, 2023. – С.227-231.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9398-
dc.descriptionIntelligent and active packaging is not directly aimed at extending the shelf life of food products, but only with the help of sensors or indicators, transmits information related to their quality.uk_UA
dc.description.abstractІнтелектуальне та активне пакування безпосередньо не спрямоване на подовження терміну придатності харчових продуктів, а лише, з допомогою сенсорів чи індикаторів, передає інформацію, пов’язану з їх якістю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертизаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectпакуванняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examinationuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectpackaginguk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectвимоги ЄСuk_UA
dc.subjectEU requirementsuk_UA
dc.titleЗастосування новітніх активних та інтелектуальних матеріалів для пакування харчових продуктів, згідно з вимогами ЄСuk_UA
dc.title.alternativeUse of the latest active and intelligent materials for food packaging, in accordance with EU requirementsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637:619uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannja_novitnih.pdf348,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.