Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9398
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T08:13:37Z | - |
dc.date.available | 2024-01-26T08:13:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Букалова Н.В. Застосування новітніх активних та інтелектуальних матеріалів для пакування харчових продуктів, згідно з вимогами ЄС / Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Н.М. Богатко // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Аграрна освіта: минуле, сучасне, майбутнє» (Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, 09-10 листопада 2023 р.). –Київ, 2023. – С.227-231. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9398 | - |
dc.description | Intelligent and active packaging is not directly aimed at extending the shelf life of food products, but only with the help of sensors or indicators, transmits information related to their quality. | uk_UA |
dc.description.abstract | Інтелектуальне та активне пакування безпосередньо не спрямоване на подовження терміну придатності харчових продуктів, а лише, з допомогою сенсорів чи індикаторів, передає інформацію, пов’язану з їх якістю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | пакування | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | packaging | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | вимоги ЄС | uk_UA |
dc.subject | EU requirements | uk_UA |
dc.title | Застосування новітніх активних та інтелектуальних матеріалів для пакування харчових продуктів, згідно з вимогами ЄС | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of the latest active and intelligent materials for food packaging, in accordance with EU requirements | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637:619 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zastosuvannja_novitnih.pdf | 348,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.