Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9398
Title: Застосування новітніх активних та інтелектуальних матеріалів для пакування харчових продуктів, згідно з вимогами ЄС
Other Titles: Use of the latest active and intelligent materials for food packaging, in accordance with EU requirements
Authors: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Keywords: ветеринарно-санітарна експертиза;харчові продукти;пакування;якість;veterinary and sanitary examination;food;packaging;quality;вимоги ЄС;EU requirements
Issue Date: 2023
Citation: Букалова Н.В. Застосування новітніх активних та інтелектуальних матеріалів для пакування харчових продуктів, згідно з вимогами ЄС / Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Н.М. Богатко // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Аграрна освіта: минуле, сучасне, майбутнє» (Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, 09-10 листопада 2023 р.). –Київ, 2023. – С.227-231.
Abstract: Інтелектуальне та активне пакування безпосередньо не спрямоване на подовження терміну придатності харчових продуктів, а лише, з допомогою сенсорів чи індикаторів, передає інформацію, пов’язану з їх якістю.
Description: Intelligent and active packaging is not directly aimed at extending the shelf life of food products, but only with the help of sensors or indicators, transmits information related to their quality.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9398
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637:619
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zastosuvannja_novitnih.pdf348,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.