Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9398
Назва: Застосування новітніх активних та інтелектуальних матеріалів для пакування харчових продуктів, згідно з вимогами ЄС
Інші назви: Use of the latest active and intelligent materials for food packaging, in accordance with EU requirements
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Ключові слова: ветеринарно-санітарна експертиза;харчові продукти;пакування;якість;veterinary and sanitary examination;food;packaging;quality;вимоги ЄС;EU requirements
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Букалова Н.В. Застосування новітніх активних та інтелектуальних матеріалів для пакування харчових продуктів, згідно з вимогами ЄС / Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Н.М. Богатко // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Аграрна освіта: минуле, сучасне, майбутнє» (Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, 09-10 листопада 2023 р.). –Київ, 2023. – С.227-231.
Короткий огляд (реферат): Інтелектуальне та активне пакування безпосередньо не спрямоване на подовження терміну придатності харчових продуктів, а лише, з допомогою сенсорів чи індикаторів, передає інформацію, пов’язану з їх якістю.
Опис: Intelligent and active packaging is not directly aimed at extending the shelf life of food products, but only with the help of sensors or indicators, transmits information related to their quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9398
УДК: 614.31:637:619
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannja_novitnih.pdf348,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.