Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9261
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2023-12-22T09:34:40Z-
dc.date.available2023-12-22T09:34:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Біологічні небезпечні чинники у молоці та молочних продуктах: аналіз і оцінювання ризиків / О.А. Хіцька // Збірник матеріалів конференцій з ветеринарної медицини, Науковометодичний центр ВФПО. – Київ, 2023. –С.152-155.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9261-
dc.descriptionA literature review and analysis of RASFF reports suggest that biological dangerous factors occur in dairy products more often than chemical ones and physical. During the analysis of biological hazardous factors, it is necessary take into account: risks for consumers based on the criteria of the probability of its occurrence and potential negative impact on the health of consumers, the presence and quantitative microbiological risk assessment (QMRA), survival conditions and reproduction of pathogenic microorganisms.uk_UA
dc.description.abstractОгляд літератури та аналіз звітів RASFF свідчать про те, що біологічні небезпечні чинники трапляються в молочних продуктах частіше, ніж хімічні та фізичні. Під час аналізу біологічних небезпечних чинників потрібно враховувати: ризики для споживачів за критеріями ймовірності його появи та потенційного негативного впливу на здоров’я споживачів, наявність та кількісну оцінку мікробіологічного ризику (QMRA), умови виживання та розмноження патогенних мікроорганізмів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбіологічні небезпечні чинникиuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза молокаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечність і якість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectbiological dangerous factorsuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of milkuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafety and quality of food productsuk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.titleБіологічні небезпечні чинники у молоці та молочних продуктах: аналіз і оцінювання ризиківuk_UA
dc.title.alternativeBiological hazards in milk and milk products: analysis and risk assessmentuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.1:006 (045)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
biologichni_nebezpechni.pdf348,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.