Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9261
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-22T09:34:40Z | - |
dc.date.available | 2023-12-22T09:34:40Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Хіцька О.А. Біологічні небезпечні чинники у молоці та молочних продуктах: аналіз і оцінювання ризиків / О.А. Хіцька // Збірник матеріалів конференцій з ветеринарної медицини, Науковометодичний центр ВФПО. – Київ, 2023. –С.152-155. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9261 | - |
dc.description | A literature review and analysis of RASFF reports suggest that biological dangerous factors occur in dairy products more often than chemical ones and physical. During the analysis of biological hazardous factors, it is necessary take into account: risks for consumers based on the criteria of the probability of its occurrence and potential negative impact on the health of consumers, the presence and quantitative microbiological risk assessment (QMRA), survival conditions and reproduction of pathogenic microorganisms. | uk_UA |
dc.description.abstract | Огляд літератури та аналіз звітів RASFF свідчать про те, що біологічні небезпечні чинники трапляються в молочних продуктах частіше, ніж хімічні та фізичні. Під час аналізу біологічних небезпечних чинників потрібно враховувати: ризики для споживачів за критеріями ймовірності його появи та потенційного негативного впливу на здоров’я споживачів, наявність та кількісну оцінку мікробіологічного ризику (QMRA), умови виживання та розмноження патогенних мікроорганізмів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | біологічні небезпечні чинники | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза молока | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність і якість харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | biological dangerous factors | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of milk | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | safety and quality of food products | uk_UA |
dc.subject | security | uk_UA |
dc.title | Біологічні небезпечні чинники у молоці та молочних продуктах: аналіз і оцінювання ризиків | uk_UA |
dc.title.alternative | Biological hazards in milk and milk products: analysis and risk assessment | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.1:006 (045) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
biologichni_nebezpechni.pdf | 348,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.