Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9174
Назва: | Гідрохімічні показники води басейнового комплексу Білоцерківського НАУ за вирощування австралійського червоноклешневого раку Cherax quadricarinatus |
Інші назви: | ydrochemical indicators of the water of the basin complex of Bila Tserkva NAU for the cultivation of the Australian red-clawed crayfish Cherax quadricarinatus |
Автори: | Жарчинська, Валерія Сергіївна Zharchynska, Valeriia Гриневич, Наталія Євгеніївна Grynevych, Nataliia |
Ключові слова: | Cherax quadricarinatus;басейновий комплекс;якість води;температура;кисень;Cherax quadricarinatus;pool complex;water quality;temperature;oxygen |
Дата публікації: | тра-2023 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Жарчинська В.С. Гідрохімічні показники води басейнового комплексу Білоцерківського НАУ за вирощування австралійського червоноклешневого раку Cherax quadricarinatus / В.С. Жарчинська, Н.Є. Гриневич // Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти: Збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 24–25 травня 2023 року). Тернопіль, 2023. – С. 92–93. |
Короткий огляд (реферат): | Вода басейнового комплексу кафедри іхтіології та зоології Білоцерківського НАУ відповідає вимогам щодо відтворення та вирощування австралійських червоноклешневих раків Cherax quadricarinatus. |
Опис: | The water of the pool complex of the Department of Ichthyology and Zoology of Bila Tserkva NAU meets the requirements for the reproduction and cultivation of Australian red-clawed crayfish Cherax quadricarinatus. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9174 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
УДК: | 639.51:556.531 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hidrokhimichni_pokaznyky.pdf | 887,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.