Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9151
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, S. | - |
dc.contributor.author | Бітюцький, Володимир Семенович | - |
dc.contributor.author | Bityutskyy, V. | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, O. | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Віталій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, V. | - |
dc.contributor.author | Яхновська, Олена Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Yakhnovska, О. | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Світлана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Polishchuk, V. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-29T07:44:17Z | - |
dc.date.available | 2023-11-29T07:44:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Антиоксидантний статус птиці різних видів / С.І. Цехмістренко, В.С. Бітюцький, О.С. Цехмістренко та ін. // Міжнародна наук.-практ. конф. «Ааграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.7-8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9151 | - |
dc.description | The main components of the antioxidant system of poultry are characterized. It is shown that the antioxidant status is determined by the type of poultry, depends on the organs and tissues, and is also corrected by the influence of various physicochemical factors. | uk_UA |
dc.description.abstract | Охарактеризовані основні компоненти антиоксидантної системи птиці. Показано, що антиоксидантний статус визначається видом птиці, залежить від органів та тканин, а також корегується впливом різних фізико-хімічних чинників. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | супероксиддисмутаза | uk_UA |
dc.subject | страуси | uk_UA |
dc.subject | каталаза | uk_UA |
dc.subject | глутатіонпероксидаза | uk_UA |
dc.subject | глутатіон | uk_UA |
dc.subject | кури | uk_UA |
dc.subject | перепела | uk_UA |
dc.subject | superoxide dismutase | uk_UA |
dc.subject | catalase | uk_UA |
dc.subject | glutathione peroxidase | uk_UA |
dc.subject | glutathione | uk_UA |
dc.subject | chickens | uk_UA |
dc.subject | quails | uk_UA |
dc.subject | ostriches | uk_UA |
dc.title | Антиоксидантний статус птиці різних видів | uk_UA |
dc.title.alternative | Antioxidant status of poultry of different species | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.5.09:615.322:577.161.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
аntyoksydantnyi_status_ptytsiriznykhvydiv.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.