Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, S.-
dc.contributor.authorБітюцький, Володимир Семенович-
dc.contributor.authorBityutskyy, V.-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, O.-
dc.contributor.authorПоліщук, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorPolishchuk, V.-
dc.contributor.authorЯхновська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorYakhnovska, О.-
dc.contributor.authorПоліщук, Світлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorPolishchuk, V.-
dc.date.accessioned2023-11-29T07:44:17Z-
dc.date.available2023-11-29T07:44:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАнтиоксидантний статус птиці різних видів / С.І. Цехмістренко, В.С. Бітюцький, О.С. Цехмістренко та ін. // Міжнародна наук.-практ. конф. «Ааграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.7-8.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9151-
dc.descriptionThe main components of the antioxidant system of poultry are characterized. It is shown that the antioxidant status is determined by the type of poultry, depends on the organs and tissues, and is also corrected by the influence of various physicochemical factors.uk_UA
dc.description.abstractОхарактеризовані основні компоненти антиоксидантної системи птиці. Показано, що антиоксидантний статус визначається видом птиці, залежить від органів та тканин, а також корегується впливом різних фізико-хімічних чинників.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсупероксиддисмутазаuk_UA
dc.subjectстраусиuk_UA
dc.subjectкаталазаuk_UA
dc.subjectглутатіонпероксидазаuk_UA
dc.subjectглутатіонuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectперепелаuk_UA
dc.subjectsuperoxide dismutaseuk_UA
dc.subjectcatalaseuk_UA
dc.subjectglutathione peroxidaseuk_UA
dc.subjectglutathioneuk_UA
dc.subjectchickensuk_UA
dc.subjectquailsuk_UA
dc.subjectostrichesuk_UA
dc.titleАнтиоксидантний статус птиці різних видівuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidant status of poultry of different speciesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.5.09:615.322:577.161.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
аntyoksydantnyi_status_ptytsiriznykhvydiv.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.