Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9151
Title: Антиоксидантний статус птиці різних видів
Other Titles: Antioxidant status of poultry of different species
Authors: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, S.
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskyy, V.
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, O.
Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, V.
Яхновська, Олена Володимирівна
Yakhnovska, О.
Поліщук, Світлана Анатоліївна
Polishchuk, V.
Keywords: супероксиддисмутаза;страуси;каталаза;глутатіонпероксидаза;глутатіон;кури;перепела;superoxide dismutase;catalase;glutathione peroxidase;glutathione;chickens;quails;ostriches
Issue Date: 2023
Citation: Антиоксидантний статус птиці різних видів / С.І. Цехмістренко, В.С. Бітюцький, О.С. Цехмістренко та ін. // Міжнародна наук.-практ. конф. «Ааграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.7-8.
Abstract: Охарактеризовані основні компоненти антиоксидантної системи птиці. Показано, що антиоксидантний статус визначається видом птиці, залежить від органів та тканин, а також корегується впливом різних фізико-хімічних чинників.
Description: The main components of the antioxidant system of poultry are characterized. It is shown that the antioxidant status is determined by the type of poultry, depends on the organs and tissues, and is also corrected by the influence of various physicochemical factors.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9151
metadata.dc.identifier.udc: 636.5.09:615.322:577.161.2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
аntyoksydantnyi_status_ptytsiriznykhvydiv.pdf1,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.